Společnost pro trvale udržitelný život

Aktuality STUŽ

Aktuality STUŽ je emailový zpravodaj, který vychází přibližně jednou za 2 týdny a přináší aktuality pro členy a příznivce STUŽ. Přihlaste se k jeho odběru vyplněním jednoduchého formuláře zde.

Archiv doposud vydaných Aktualit STUŽ.

Staňte se členem STUŽ

Není nic jednoduššího, než se přihlásit.

Informace o podmínkách členství

On-line přihláška za člena STUŽ

 

STUŽ na sociálních sítích

Sledujte nás také na sociálních sítích - tam najdete aktuální informace a zajímavosti

Facebook

Twitter

Společnost pro trvale udržitelný život (STUŽ) a Zelený kruh si Vás dovolují pozvat na diskusní seminář "REACH - nová chemická politika EU", který se bude konat v úterý 7. listopadu 2006 od 16,00 hodin v Klubu techniků na Novotného lávce 5, Praha 1. 

Projednávání návrhu evropské směrnice o registraci, evaluaci a autorizaci chemických látek (REACH) finišuje. Plénum Evropského parlamentu o něm bude v tzv. druhém čtení hlasovat v polovině listopadu a předpokládá se, že nová právní norma vstoupí v platnost počátkem roku 2007.

* Jak se liší postoj Evropského parlamentu a Rady EU k REACH? *Co obsahuje česká pozice k REACH?* Co bude znamenat REACH pro průmyslu? Co přinese REACH pro životní prostředí a co přinese spotřebitelům? * Jak bude REACH chránit zdraví? I to jsou otázky, na které se pokusí diskusní seminář STUŽ a Zeleného kruhu hledat odpovědi.

Účast na semináři doposud přislíbili zástupci Ministerstva průmyslu a obchodu ČR (ing. Ksandrová), Ministerstva životního prostředí ČR (ing. Ptáčková), Koalice občanských spotřebitelských aktivit - KOSA (ing. Velek) a STUŽ (MUDr. Šuta)

Diskusi bude moderovat: Ing. Tylová

Vstup volný, diskusní seminář se koná díky laskavé podpoře Nadace Partnerství a pražské kanceláře Nadace Heinricha Bölla

You have no rights to post comments

Společnost pro trvale udržitelný život
Zpravodaj STUŽ
ISSN 1802-3053


Creative Commons License