Společnost pro trvale udržitelný život

Aktuality STUŽ

Aktuality STUŽ je emailový zpravodaj, který vychází přibližně jednou za 2 týdny a přináší aktuality pro členy a příznivce STUŽ. Přihlaste se k jeho odběru vyplněním jednoduchého formuláře zde.

Archiv doposud vydaných Aktualit STUŽ.

Staňte se členem STUŽ

Není nic jednoduššího, než se přihlásit.

Informace o podmínkách členství

On-line přihláška za člena STUŽ

 

STUŽ na sociálních sítích

Sledujte nás také na sociálních sítích - tam najdete aktuální informace a zajímavosti

Facebook

Twitter

Spálené Poříčí 06

Společnost pro trvale udržitelný život ve spolupráci s Ing. Klárou Salzmann Jančurovou, PhD ze Společnosti pro zahradní a krajinářskou tvorbu a s Komisí cestovního ruchu a péče o krajinu ve Spáleném Poříčí pořádá

Vessertal trollblumen

exkurzi do okolí Spáleného Poříčí

na opačné straně Brd od Prahy, kde v současné době probíhá projekt participativního a integrovaného krajinného plánování jako důležitého předpokladu územního plánování.

Exkurze tématicky navazuje na diskusní seminář STUŽe „Česká krajina v budoucnosti aneb jak řešit problémy udržitelného rozvoje české krajiny?“, který se uskutečnil dne 5. 4. 2011.

V průběhu exkurze se dozvíme podrobnosti o postupu krajinného plánování v dané lokalitě a jeho konkrétních výsledcích. Zároveň vyslechneme i základní informace o historii tohoto kraje a jeho přírodních a krajinných hodnotách.

Tuto akci uskutečňujeme v době, kdy na tamních loukách kvetou upolíny a začínají kvést vstavače.

Exkurze se uskuteční dne 30. dubna 2011 od 10.00, sraz účastníků je u zámku ve Spáleném Poříčí.

Doprava z Prahy je možná buď veřejnou dopravou: V 7.30 autobusem ze stanoviště 7 stanice Na Knížecí do Příbrami, sídl. II. poliklinika MHD, (autobus Příbram-Podbrdská). Z Příbrami ze stejné zastávky pak jede autobus v 9.10 do Spáleného Poříčí (je to autobus Benešov-Plzeň).

Zpět ze Spáleného Poříčí jede např. autobus do Plzně v 16.30, odtud v 18.00 autobus Plzeň-Praha-Zličín.

Nebo je možné se i individuálně domluvit na dopravě autem. Kdo budete mít volné místo, dejte prosím vědět naší tajemnici Ing. Evě Vavrouškové Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Obdobně se na téže adrese dozvíte, zda je v některém autě volné místo.

You have no rights to post comments

Společnost pro trvale udržitelný život
Zpravodaj STUŽ
ISSN 1802-3053


Creative Commons License