Společnost pro trvale udržitelný život

Aktuality STUŽ

Aktuality STUŽ je emailový zpravodaj, který vychází přibližně jednou za 2 týdny a přináší aktuality pro členy a příznivce STUŽ. Přihlaste se k jeho odběru vyplněním jednoduchého formuláře zde.

Archiv doposud vydaných Aktualit STUŽ.

Staňte se členem STUŽ

Není nic jednoduššího, než se přihlásit.

Informace o podmínkách členství

On-line přihláška za člena STUŽ

 

STUŽ na sociálních sítích

Sledujte nás také na sociálních sítích - tam najdete aktuální informace a zajímavosti

Facebook

Twitter

RestoreNature

V rámci letošní Hodiny Země (25. 5. 2023 – 20:30-21:30) spouští mnoho a mnoho nevládních organizací kampaň k podpoře silného zákona o obnově přírody.

Připojte se k naší výzvě k návratu přírody do Evropy!

Příroda je nezbytná pro naše přežití. Abychom zabránili narůstajícím požárům na celém kontinentu. Abychom se ubránili povodním, které ničí evropské domovy a živobytí. Abychom vytvořili zdravé ekosystémy, které budou dlouhodobě produkovat potraviny. Příroda je naším největším spojencem v boji proti klimatické krizi. A přírodu potřebujeme pro naši duševní pohodu a zdraví. Věděli jste však, že 80 % evropské přírody je ve špatném stavu?

Naštěstí není všechna naděje ztracena! Právě teď máme jedinečnou příležitost vrátit do Evropy přírodu: zákon #RestoreNature. Jedinečnost této příležitosti spočívá v tom, že tento zákon právně zaváže země EU k obnově stanoveného množství přírody. Pokud se jim to nepodaří, mohou být pohnány k odpovědnosti a postaveny před soud. Musíme #RestoreNature hned!


Zapojte se zde.

You have no rights to post comments

Společnost pro trvale udržitelný život
Zpravodaj STUŽ
ISSN 1802-3053


Creative Commons License