Společnost pro trvale udržitelný život

Aktuality STUŽ

Aktuality STUŽ je emailový zpravodaj, který vychází přibližně jednou za 2 týdny a přináší aktuality pro členy a příznivce STUŽ. Přihlaste se k jeho odběru vyplněním jednoduchého formuláře zde.

Archiv doposud vydaných Aktualit STUŽ.

Staňte se členem STUŽ

Není nic jednoduššího, než se přihlásit.

Informace o podmínkách členství

On-line přihláška za člena STUŽ

 

STUŽ na sociálních sítích

Sledujte nás také na sociálních sítích - tam najdete aktuální informace a zajímavosti

Facebook

Twitter

Činnost STUŽ je již několik let financována výhradně z členských příspěvků a darů členů a příznivců, členové předsednictva a ostatní dobrovolníci pracují pro STUŽ bez nároku na finanční odměnu. Budeme proto velmi rádi, když jako členové STUŽ uhradíte, pokud jste to již neučinili, své členské příspěvky. Příspěvek lze uhradit buď přímo v hotovosti tajemnici Evě Vavrouškové např. na úterních besedách, nebo bankovním převodem na účet STUŽ. Číslo účtu STUŽ: 107-9221470277/0100 u Komerční banky, pobočka Praha 6.
Stejně tak je možné buď převodem nebo v hotovosti poskytnout dar (netýká se to pochopitelně jen členů STUŽ). Darovací smlouvu vám, pokud nám předáte adresu,  včas zašleme, abyste mohli svůj dar uplatnit v daňovém přiznání. Dobrovolné vyšší příspěvky či dary jsou víc než vítány.
Těm, kteří na naši činnost přispívají peněžním darem, upřímně děkujeme. Děkujeme i těm, kteří nám věnují svůj vzácný čas a účastní se našich seminářů jako panelisté.

Společnost pro trvale udržitelný život
Zpravodaj STUŽ
ISSN 1802-3053


Creative Commons License