Společnost pro trvale udržitelný život

Aktuality STUŽ

Aktuality STUŽ je emailový zpravodaj, který vychází přibližně jednou za 2 týdny a přináší aktuality pro členy a příznivce STUŽ. Přihlaste se k jeho odběru vyplněním jednoduchého formuláře zde.

Archiv doposud vydaných Aktualit STUŽ.

Staňte se členem STUŽ

Není nic jednoduššího, než se přihlásit.

Informace o podmínkách členství

On-line přihláška za člena STUŽ

 

STUŽ na sociálních sítích

Sledujte nás také na sociálních sítích - tam najdete aktuální informace a zajímavosti

Facebook

Twitter

stuz 25 letV úterý 12. prosince proběhlo v Café Kampus přátelské setkání, na kterém jsme zavzpomínali na uplynulých 25 let činnosti naší Společnosti. Bylo to velmi příjemné setkání nejen s členy, ale i s přáteli, kteří velmi zajímavým způsobem zavzpomínali také na některé významné osobnosti STUŽe.

Z setkání si můžete prohlédnout následující:

Velké díky patří všem, kteří se podíleli na přípravě setkání - Evě Vavrouškové za administrativní zvládnutí, Ivanu Ryndovi za moderování, Martinu Říhovi za výrobu hezkého pásma fotografií, Mikuláši Hubovi a Vladu Irovi za zajímavé příspěvky za cenu dlouhé cesty z Bratislavy a také všem ostatním vystupujícím a přítomným.

Během setkání byl k dispozici také dotazní, ve kterém se mohli účastníci vyjádřit k dalšímu směžování naší Společnosti - tento dotazník můžete vyplnit i dodatečně a budeme velmi rádi, když tak učiníte. Dotazník je zde.

You have no rights to post comments

Společnost pro trvale udržitelný život
Zpravodaj STUŽ
ISSN 1802-3053


Creative Commons License