Dolejší Padrťský rybník2

Společnost pro trvale udržitelný život pořádá dne 21. 5. 2016 exkurzi do nově ustavené Chráněné krajinné oblasti Brdy.

Pod vedením průvodkyně ze Správy CHKO Brdy projdeme z Obecnice kolem vodní nádrže Obecnice, hodnotnou bučinou až na Tok, nejvyšší vrchol Brd a navštívíme také stejnojmennou dopadovou plochu...

Okruhem se poté vrátíme zpět do Obecnice. Celá trasa, která bude měřit 15 až 20 km povede doposud nevyznačenými cestami a bude provázena odborným výkladem. Na trase nebude žádná možnost zakoupení občerstvení.

Doprava: V případě dostatečného zájmu - minimálně 18 osob bude zajištěna doprava pronajatým autobusem - cena dopravy bude stanovena podle počtu účastníků, tak aby byly pokryty náklady na autobus. Při 18 lidech vychází cena 250 Kč na osobu. Autobus pojede v 8:00 ze Smíchova - místo nástupu - záliv v Nádražní ulici u konečné tramvají - viz mapa.  V pozdních odpoledních hodinách nás doveze na stejné místo. K exkurzi je případně možné se připojit v Obecnici (cca v 9:15).

Pokud máte o exkurzi zájem, vyplňte, prosím, tuto on-line přihlášku, případně napište na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..