Společnost pro trvale udržitelný život

Aktuality STUŽ

Aktuality STUŽ je emailový zpravodaj, který vychází přibližně jednou za 2 týdny a přináší aktuality pro členy a příznivce STUŽ. Přihlaste se k jeho odběru vyplněním jednoduchého formuláře zde.

Archiv doposud vydaných Aktualit STUŽ.

Staňte se členem STUŽ

Není nic jednoduššího, než se přihlásit.

Informace o podmínkách členství

On-line přihláška za člena STUŽ

 

STUŽ na sociálních sítích

Sledujte nás také na sociálních sítích - tam najdete aktuální informace a zajímavosti

Facebook

Twitter

Zdeněk JouklVážení členové STUŽ,
vážení přátelé,

je vždy velmi potěšující a milé, když nečekaně objevíte, že někdo, kdo je vám blízký, koho si vážíte a koho obdivujete pro jeho nekonvenční názory, pro jeho svéráznost a houževnatost, pro jeho originální a trpělivou aktivitu, získal za to vše významné společenské ocenění.
A jelikož je v této nezištné radosti nad vyznamenáním přítele a kolegy zastoupena i má vlastní ješitnost, neboť se tímto skrytě, leč zaslouženě, potvrzuje i moje vytříbená hodnotová orientace:-) a můj jasnozřivý pohled na svět :-), dovolím si se pochlubit následujícím:

titulem SENIOR ROKU 2013


vyznamenala letos Nadace Charty 77 dlouholetého člena STUŽe, vedoucího její jizerskohorské skupiny, neúnavného bojovník za praktické prosazování principů udržitelnosti, sociálního ekologa a velkého jizerskohorského patriota

Ing. Zdeňka Joukla.

Nechť je toto oznámení zároveň i blahopřáním vyznamenanému a přáním dalších sil, energie a nápadů v pokračující aktivitě v celém tom obdivuhodně širokém spektru, jeho bohulibé činnosti.

Můžete si vyslechnout rozhovor s ním v Českém rozhlase, přečíst o ocenění článek v Ústeckém deníku, či navštívit jeho vlastní webové stránky www.joukl.cz

 

mirek petr
Východočeská pobočka STUŽ
prosinec 2013

 

You have no rights to post comments

Společnost pro trvale udržitelný život
Zpravodaj STUŽ
ISSN 1802-3053


Creative Commons License