Společnost pro trvale udržitelný život

Aktuality STUŽ

Aktuality STUŽ je emailový zpravodaj, který vychází přibližně jednou za 2 týdny a přináší aktuality pro členy a příznivce STUŽ. Přihlaste se k jeho odběru vyplněním jednoduchého formuláře zde.

Archiv doposud vydaných Aktualit STUŽ.

Staňte se členem STUŽ

Není nic jednoduššího, než se přihlásit.

Informace o podmínkách členství

On-line přihláška za člena STUŽ

 

STUŽ na sociálních sítích

Sledujte nás také na sociálních sítích - tam najdete aktuální informace a zajímavosti

Facebook

Twitter

Proběhne ve dnech 17. - 19. 9. 2004

dovoľujeme si Vám oznámiť, že memoriál sa v tomto roku uskutoční v Penzióne Pyramída v Ondrašovej (súčasť Lipt. Mikuláša neďaleko ústia Jaloveckého potoka, necelé 2 km od rýchlikovej stanice v Mikuláši smerom na Aquacentrum Tatralandia, Lipt. Maru, Kvačany, resp. Bobrovec-Jalovec).

Pyramída sa nachádza na hornom konci dediny medzi ev. kostolom, futbalovým ihriskom a potokom. Ide o zariadenie s dobrou polohou, slušnou povesťou, vhodnými spoločenskými priestormi, teplou stravou do 22.00, viacerými druhmi piva a s 1 – 3 posteľovými izbami s príslušenstvom (v prípade 3-posteľovej izby je cena ubytovania s polpenziou 500 Sk, čiže o niečo menej ako vlani, napriek tohtoročnému zvýšeniu DPH).

Jediný problém je, že počet nocľahov je treba (záväzne) nahlásiť do polovice augusta. Veľmi naliehavo Vás preto žiadame, aby ste tento termín rešpektovali.

Apelujúc na Váš zmysel pre zodpovednosť a kolegialitu a s nádejou na skoré stretnutie,

 

Vaši

 

             Maňo, Vlado, Erika a Katarína

 

P.S. Pre istotu pripájame opäť aj návratku, ktorú prosíme kompletne vyplniť a podpísanú vrátiť najneskôr do 15. augusta t.r.!!!

 

M+V+E+K

You have no rights to post comments

Společnost pro trvale udržitelný život
Zpravodaj STUŽ
ISSN 1802-3053


Creative Commons License