Společnost pro trvale udržitelný život

Aktuality STUŽ

Aktuality STUŽ je emailový zpravodaj, který vychází přibližně jednou za 2 týdny a přináší aktuality pro členy a příznivce STUŽ. Přihlaste se k jeho odběru vyplněním jednoduchého formuláře zde.

Archiv doposud vydaných Aktualit STUŽ.

Staňte se členem STUŽ

Není nic jednoduššího, než se přihlásit.

Informace o podmínkách členství

On-line přihláška za člena STUŽ

 

STUŽ na sociálních sítích

Sledujte nás také na sociálních sítích - tam najdete aktuální informace a zajímavosti

Facebook

Twitter

Prague Castle from Vltava bank

Na základě dohody našeho předsednictva jsme se rozhodli založit novou pracovní skupinu "Pro pražské problémy". Po takovém řešení už dlouhou dobu volají naše pobočky, protože jinak je jednání předsednictva asymetrické - předsednictvo STUŽ projednává i pražské problémy, zatímco u problémů z jednotlivých regionů primárně problémy řeší pobočky, až pak se v případě závažnosti dostávají na jednání předsednictva.

Přitom pražských problémů je více než dost - např. Metropolitní plán, útoky na zeleň, nekoncepční a neudržitelná výstavba  apod.  Nyní některé městské části Prahy se účastní místních Agend 21, čili se u nich objevuje snaha po udržitelnosti jejich rozvoje a členové STUŽe, která má udržitelnost ve vínku, se zatím organizovaně takových iniciativ neúčastní.

Pokud se najdou aktivní členové se zájmem pracovat v této skupině, prosíme, aby kontaktovali Pavla Šremera na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..  

You have no rights to post comments

Společnost pro trvale udržitelný život
Zpravodaj STUŽ
ISSN 1802-3053


Creative Commons License