Společnost pro trvale udržitelný život

Aktuality STUŽ

Aktuality STUŽ je emailový zpravodaj, který vychází přibližně jednou za 2 týdny a přináší aktuality pro členy a příznivce STUŽ. Přihlaste se k jeho odběru vyplněním jednoduchého formuláře zde.

Archiv doposud vydaných Aktualit STUŽ.

Staňte se členem STUŽ

Není nic jednoduššího, než se přihlásit.

Informace o podmínkách členství

On-line přihláška za člena STUŽ

 

STUŽ na sociálních sítích

Sledujte nás také na sociálních sítích - tam najdete aktuální informace a zajímavosti

Facebook

Twitter

Dolina Parzychwost T65.2

Díky Společnosti pro trvale udržitelný život /SR se každoročně koná ve spolupráci se STUŽ/ČR Memoriál na památku Josefa a Petry Vavrouškových na Roháčích , kde Josef a Petra zahynuli pod lavinou. Letošní Memoriál se koná 20. – 22. září. Ubytování bude zajištěno v Bobrovci, nejspíše v penzionu Jurika. První den je příjezdový, 1. večer přednáška D. Bevilaquy o tvorbě pracovních priležitostí (pro Romy a j.), druhý den následuje túra nádhernou Jaloveckou dolinou až do doliny Parichvost na místo tragické smrti Josefa a Petry. Večer pak povídaní o stavu a vývoji našich dvou zemí mimo jiné ve vztahu k novému programovacímu období EU 2014–2020. Ze slovenských kolegů se jako každoročně bude účastnit jak diskuzí, tak túry prof. Mikuláš Huba, toho času předseda výboru pódohospodárstva a životného prostredia slovenského parlamentu (SNR). Třetí den je odjezdový, individuálně je možné uskutečnit další túru.

Zájemci o účast na Memoriálu se urychleně mohou přímo přihlásit buď mně (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.; mobil 732 966 595) anebo přímo tajemnici slovenské STUŽ Erice Meszarosové ( Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.; mobil 00 421 905 968 659) a mně na vědomí. Jen je třeba přihlásit se co nejdříve, pokud možno do týdne.

Na setkání na Memoriálu se těší

Pavel Šremer

 

You have no rights to post comments

Společnost pro trvale udržitelný život
Zpravodaj STUŽ
ISSN 1802-3053


Creative Commons License