Společnost pro trvale udržitelný život

Aktuality STUŽ

Aktuality STUŽ je emailový zpravodaj, který vychází přibližně jednou za 2 týdny a přináší aktuality pro členy a příznivce STUŽ. Přihlaste se k jeho odběru vyplněním jednoduchého formuláře zde.

Archiv doposud vydaných Aktualit STUŽ.

Staňte se členem STUŽ

Není nic jednoduššího, než se přihlásit.

Informace o podmínkách členství

On-line přihláška za člena STUŽ

 

STUŽ na sociálních sítích

Sledujte nás také na sociálních sítích - tam najdete aktuální informace a zajímavosti

Facebook

Twitter

Castle Vršatec 03

14.6.2013 na Vršatci v Bílých Karpatech

 

Naši slovenští kolegové ze STUŽ/SR a jejich bielokarpatské pobočky zvou kolegy z Čech a Moravy na setkání k 20 výročí STUŽe dne 14.6.. Setkání se uskuteční v hotelu Vršatec, Vršatecké Podhradie u Pruské a Ilavy na středním Pováží, blízko hranic s Českou republikou v překrásném prostředí CHKO Biele Karpaty, u přírodní rezervace Vršatecké hradné bradlo se zříceninami hradu, který hlídal cestu z Moravy na střední Pováží , scenerického a přírodního skvostu Slovenska. Jsou plánovány společné diskuze, promítání, ochutnávky i muzika. Přenocování je možné si objednat již od 13. do 15.6., viz přiložená objednávka. Upozorňujeme, že je tak třeba učinit do 30.5. na adresy uvedené v objednávce. Další dny je možné zúčastnit se túr či exkurzí se slovenskými kolegy, anebo individuálně. Kopii objednávky pošlete prosím též naší tajemnici Ing. Evě Vavrouškové Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. ), abychom věděli, kdo na setkání pojede z české strany a aby bylo možné domluvit se na případné společné dopravě.

Za STUŽ ČR

Ing. Jiří Dlouhý,

předseda

Pozvánka a závazná přihláška

Ke stažení zde

Mapa místa

Oroszlánkő 03
Zvětšit mapu

Komentáře   

-1 #1 Tomáš Sigmund 2013-05-30 23:42
Přeji všem členům i sympatizantům STUŽ mnoho dalších úspěšných let v činnosti, která je velmi potřebná. Sice občanskou společnost tolik nemusím, ale podle některých znaků přechodných období po úspěšných revolucích je dle mého poznání minulý vývoj téměř zákonitou částí historie v evropocentristi ckém pojetí. Návrat ke kapitalistické společensko ekonomické formaci (SEF) po protosocialismu probíhajícím po roce 1989 není objektivně v zájmu občanského sdružení STUŽ a většiny jeho běžných členů, které jsem měl možnost poznat v průběhu svého krátké účasti ve STUŽ. Sice jsme se rozešli na podpoře militaristickéh o vývoje prostřednictvím NATO a jeho superimperialis tických tendencí. To neznamená, že hodnotím STUŽ jako nepřátelskou vůči dělnické třídě. STUŽ má stále mé sympatie. Musím však pro vysvětlení mé škály sympatií přiznat, že mezinárodní dělnické a komunistické hnutí (MDKH) je mi mnohem sympatičtější. Současně pro ujasnění mých stnovisek jsem ekonomicky přímo přestal podporovat i KSČM. Jsem sice finančně zásluhou průměrného důchodu a možnosti jěště zvládat namáhavou a zdrqví poškozující práci v PNS Grosso s. r. o., lidově ,,za vodou". Tímto zdůrazňuj, že nemíním podporovat lidi a STUŽ, kteří částečně provedli kontrarevoluci v rámci změn SEF a ani politickou linii KSČM reforem v MDKH. Zdravím z hotelu Kolowrat v Tatranské Javorině a přeji pochopení místa a času revolucí pomalých, postupných a prudkých v udržitelnosti rozvoje, rovnováhy a radosti (3RUR na 3) Tomáš Sigmund

You have no rights to post comments

Společnost pro trvale udržitelný život
Zpravodaj STUŽ
ISSN 1802-3053


Creative Commons License